Το vivo X100s έρχεται και μας το αποκάλυψε ο Boxiao Han, product manager της εταιρίας. Τώρα όμως η συσκευή πέρασε από όλα τα benchmarks και τα σκορ της διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Ο Dimensity 9300+ που έχει στο εσωτερικό του, έρχεται με έναν Cortex-X4 πυρήνα, χρονισμένο στα 3.4GHz. Αυτό σημαίνει καλύτερες επιδόσεις σε AI και σε πολύ απαιτητικές διεργασίες.

Η ανάρτηση ήρθε μαζί με αποτελέσματα από benchmarks, που δείχνουν ξεκάθαρα πως ο Dimensity 9300+ είναι ένα τρομερά δυνατό chipset και βελτιωμένο σε όλα, με την μεγαλύτερη βελτίωση να είναι στην CPU.

Σύμφωνα με τον Han, η συσκευή μπορεί να επεξεργαστεί φωτογραφίες με AI, χωρίς την ανάγκη ανεβάσματός τους στο διαδίκτυο. Μάλιστα μας έδωσε και μερικές φωτογραφίες που έχουν επεξεργαστεί με ΑΙ, αναφέροντας πως μόνο η τελευταία είναι η πραγματική φωτογραφία.

Το vivo X100s φημολογείται πως θα ανακοινωθεί τον Μάιο και πιθανότατα θα το δούμε στις αρχές του μήνα. Η μεγαλύτερη διαφορά που θα έχει η συσκευή με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς vivo X100, είναι μάλλον το chipset που θα προσφέρει μεγαλύτερες επιδόσεις και νέες AI λειτουργίες. Άλλες αλλαγές που ενδέχεται να δούμε είναι η χρήση επίπεδης οθόνης.

Επιταγή (voucher) για ευρυζωνική σύνδεση υπερ-υψηλής ταχύτητας για όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.