Εχθές ανακοινώθηκε επίσημα το vivo X Fold 2, που είναι το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρία. Η συσκευή έρχεται για να ανταγωνιστεί τον κυρίαρχο της κατηγορίας, το Samsung Galaxy X Fold 4, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι πολύ θετικές.

Σήμερα, το κινέζικο WekiHome, δημοσίευσε ένα teardown βίντεο της συσκευής, στο οποίο μας δείχνει όλο το εσωτερικό της, ενώ προσθέτει και μερικά benchmarks, για να δούμε τι ψάρια πιάνει από επιδόσεις. Το βίντεο έχει 12 λεπτά διάρκειας, όμως είναι στα κινέζικα. Μικρή σημασία έχει, αφού η εικόνα τα λέει όλα.

Στο βίντεο βλέπουμε αναλυτικά τον μηχανισμό του μεντεσέ της συσκευής, αλλά και τις κάμερες. Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή η διάταξη που έχουν όλα τα μέρη της συσκευής, ώστε να χωρέσουν τόσα πολλά σε τόσο μικρό χώρο.

Vivo X Fold 2: Ανακοινώθηκε επίσημα και θέλει καβγά με την Samsung

Στο βίντεο βλέπουμε πως ο Snapdragon 8 Gen 2 κατάφερε να αποδώσει άψογα, σε θέματα θερμοκρασιών, ακόμα και μετά από πολύ μεγάλη πίεση. Σε αυτό βοήθησε και η ψύξη από χαλκό, που έχει ενσωματώσει η εταιρία. Μια πλήρης φόρτιση της συσκευή χρειάστηκε 27 λεπτά, με τον φορτιστεί να φτάνει τα 108W στο μέγιστο. Φυσικά ο φορτιστής ήταν στην συσκευασία.

Όπως και να έχει μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο παρακάτω, για να δείτε μόνοι σας ότι η συσκευή είναι ένα τεχνολογικό θαύμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.