Το Vivo S17 Pro θα έχει τριπλή κάμερα, όπως αποκάλυψε ο Digital Chat Station. Αυτό όμως δεν είναι εντυπωσιακό, όσο το γεγονός πως οι οι τρεις κάμερες θα έχουν χρήση και όχι αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, με του 2MP αισθητήρων βάθους πεδίου που δεν τραβάνε φωτογραφίες και είναι εκεί κυρίως για να φαίνονται περισσότερες οι κάμερες.

Το vivo S17 Pro θα έρθει μια βασική κάμερα στα 50MP, που θα έχει Οπτική Σταθεροποίηση, ενώ ο αισθητήρα θα είναι ο IMX 766V. Η υπερευρυγώνια κάμερα θα είναι στα 8MP, ενώ η τρίτη κάμερα θα είναι στα 12MP και θα προορίζεται για πορτρέτα. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα προσφέρει και 2Χ οπτικό ζουμ, με τον Sony IMX 663 για αισθητήρα. Για να έχουμε μια σύγκριση, ο ίδιος αισθητήρας βρίσκεται στον περισκοπικό φακό του Sony Xperia 1 III.

Έτσι λοιπόν, θα έχουμε ένα πολύ ποιοτικό αισθητήρα για την κατηγορία του, που σίγουρα είναι βελτίωση σε σχέση με όσα έχουμε δει στο παρελθόν στην μεσαία κατηγορία. Τυπικά η σειρά S είναι για την αγορά της Κίνας, και στην Ευρώπη έρχεται σαν σειρά V. Οπότε δεν θα μας παραξενέψει αν δούμε το Vivo V29 Pro να έρχεται με αυτή την αναβάθμιση στην κάμερα, για την αγορά της χώρας μας.

Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο για το V29, αφού θα το ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό που ακόμα και σήμερα χρησιμοποιεί 2MP αισθητήρες βάθους πεδίου ή 2MP macro cameres, που δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.