Δεν είναι ασυνήθιστο στις μέρες μας διάφορες εταιρείες να εφαρμόζουν μέτρα περικοπής κόστους και η vivo είναι η εταιρεία που προχωρά προς αυτή την κατεύθυνση. Η Vivo, ειδικότερα μόλις ανακοίνωσε ότι συγχωνεύει το sub-brand iQOO στην κύρια εμπορική δραστηριότητά της, προκειμένου να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να ενισχύσει την αποδοτικότητα.

Το οποίο είναι κυρίως ένας ωραίος τρόπος να διατυπώσουμε το γεγονός ότι απολύει μέρος του προσωπικού της, όπως σχολιάζει το gsmarena.com Δεν αποτελεί μυστικό ότι τόσο η Vivo όσο και η iQOO μοιράζονται το τμήμα του R&D, την αλυσίδα τροφοδοσίας όπως και κάθε άλλο πόρο, πέρα από το marketing και τα διάφορα κανάλια διάθεσης. Η κίνηση θα κάνει την iQOO απλά μια σειρά smartphones εντός του portfolio της Vivo.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.