Η Stigtung Warentest, μια οργάνωση καταναλωτών της Γερμανίας που ασχολείται με τη σύγκριση αγαθών, δημοσιεύει σήμερα τα αποτελέσματά της για το ποιος είναι ο καλύτερος virus scanner στο Android. Και μάλιστα είναι και δωρεάν. Ένα ακόμη που θα πρέπει να κρατήσουμε από την έρευνα είναι ότι η ενσωματωμένη προστασία του Android τελικά δεν προσφέρει και τόσα όσα υπόσχεται.

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο οργανισμό, το Sophos Intercept X for Mobile όχι μόνο προσφέρει τις καλύτερες συνολικά επιδόσεις αλλά είναι και εντελώς δωρεάν. Επομένως, αν θέλεις να τον δοκιμάσεις μπορείς να τον βρεις στο Play Store.

Συγκεκριμένα η ομάδα αναφέρει ότι παρέχει πολύ καλή προστασία, δεν επιβραδύνει το σύστημα και φυσικά δεν παρουσιάζει ύποπτες μεταφορές δεδομένων. Η ομάδα αξίζει να σημειωθεί ότι δοκίμασε περισσότερους από 12 virus scanners στο Android και βγάζει ως ξεκάθαρο νικητή το προιόν της Sophos.

Μπορείτε να το κατεβάσετε και εσείς στο smartphone σας από εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.