Μπορεί τα iPhone 13 να είναι μόλις τέσσερα, αλλά έχουν τις διαφορές τους και προσφέρονται σε διάφορες παραλλαγές με βάση τον αποθηκευτικό χώρο. Οι βελτιωμένες κάμερες, οι νέες δυνατότητες, και τα διάφορα μεγέθη οθονών, δημιουργούν ερωτήματα. Ο κάθενας θα αποφασίσει για τον εαυτό του, αλλά η Apple δημοσίευσε ένα βίντεο που ασχολείται με τις διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα της σειράς.

Το βίντεο ασχολείται αρχικά με τα διάφορα διαθέσιμα χρώματα και τα μεγέθη των μοντέλων της σειράς, πριν περάσει σε πιο ιδιαίτερα θέματα όπως το Cinematic mode, τις βελτιωμένες φωτογραφικές δυνατότητες, την αντοχή, την αυτονομία, και τις οθόνες. Μπορεί το βίντεο της Apple να αποφεύγει να αναφέρει λεπτομέρειες – λογικό, αφού πάντα προσπαθεί να κρύψει όσα περισσότερα μπορεί, αλλά φαίνεται να παρέχει μερικές χρήσιμες πληροφορίες, ειδικά αν σχεδιάζεις να αναβαθμίσεις το παλιό σου iPhone με ένα iPhone 13 ή ετοιμάζεσαι να κάνεις την είσοδο σου στον κόσμο των smartphones της Apple.

Τσέκαρε το βίντεο από μόνος σου και πιστεύουμε θα βρεις σίγουρα κάτι που θα σου φανεί χρήσιμο. Στα βασικά σημεία όμως έχουμε ότι όσοι στοχεύουν τη φωτογραφία και το βίντεο θα πρέπει να κοιτάξουν κάποιο από τα Pro μοντέλα και να πάνε προς τους μεγάλους χώρους αποθήκευσης. Από την άλλη αν δεν σε νοιάζει η φωτογραφία και θες κάτι πιο μικρό, τότε σίγουρα το 5.4 ιντσών mini είναι ότι πρέπει για σένα. Τώρα το βασικό μοντέλο είναι αυτό που πρέπει να είναι, ισορροπεί κάπου ανάμεσα στο Pro και στο mini.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.