Η Samsung, η Huawei, η Xiaomi, και άλλες εταιρείες κυκλοφορούν ή ετοιμάζουν την κυκλοφορία foldable smartphones. Η TCL όμως έχει να προτείνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Οι rollable οθόνες δεν είναι κάτι νέο, άλλωστε η LG έχει ήδη κυκλοφορήσει rollable τηλεόραση, αλλά για πρώτη φορά θα βγει στην αγορά ένα rollable smartphone.

Στη CES 2020 η TCL αναφέρθηκε στα rollable smartphones και παρουσίασε κάποιο πρωτότυπο. Στην IFA ανακοίνωσε ότι δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο smartphone πριν το τέλος του 2020. Τώρα διέρρευσε ένα βίντεο που δείχνει το rollable smartphone της εταιρείας και μοιάζει σαν προωθητική ενέργεια. Άρα, μάλλον το λανσάρισμα του τηλεφώνου πλησιάζει.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα rollable smartphone που από 4,5 ίντσες γίνεται 6,7 ίντσες. Το τηλέφωνο της TCL δεν έχει μεγάλο πάχος και η κατασκευή του μοιάζει πολύ σταθερή. Στο ίδιο βίντεο η εταιρεία παρουσιάζει και μία rollable OLED οθόνη 17 ιντσών που όταν είναι μαζεμένη μοιάζει με κύλινδρο. Ίσως είναι κάποιου είδους εξωτερική οθόνη για χρήση σε διάφορες συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.