Την τελευταία εβδομάδα, περισσότεροι χρήστες παρατήρησαν ότι το YouTube TV για iPhone εμφανίζει υποστήριξη για Multiview. Η λειτουργία, η οποία τέθηκε σε εφαρμογή στις τηλεοράσεις πέρυσι, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν έως και τέσσερα κανάλια ταυτόχρονα. Πιο πρόσφατα, το Multiview πρόσθεσε περισσότερη προσαρμογή ως προς το ποια τέσσερα κανάλια μπορούν να προβληθούν.

Στο iPhone και στο iPad, το Multiview λειτουργεί από την καρτέλα “Home”, αλλά μόνο με επιλεγμένες αναπαραγωγές. Ένας χρήστης του reddit μοιράστηκε μια εικόνα και Live Photo της λειτουργίας σε δράση, όπως φαίνεται παρακάτω.

Η λειτουργία δεν είναι τόσο προηγμένη όσο στις τηλεοράσεις, αλλά εξακολουθεί να είναι χρήσιμη παρ’ όλα αυτά, ειδικά για όσους παρακολουθούν αθλητικά.

Το Multiview του YouTube TV θα πρέπει να είναι live σε iPhone και iPad μέσω μιας ενημέρωσης της εφαρμογής για iOS, αλλά υπάρχει περιορισμός από την πλευρά του διακομιστή. Στο reddit, το YouTube επιβεβαίωσε ότι η λειτουργία απαιτεί την έκδοση 8.11 της εφαρμογής, όμως οι χρήστες δεν επιβούν ότι κάτι τέτοιο ισχύει καθολικά.

Τι γίνεται με το Android; Δυστυχώς, το YouTube λέει ότι η λειτουργία Multiview του TV app θα είναι διαθέσιμη για Android τους επόμενους μήνες, χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό σημαίνει πώς οι χρήστες του Android θα αποκτήσουν πρόσβαση μέσα στο 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.