Το Google Pixel 7a θα κάνει ντεμπούτο μαζί με το Pixel Tablet και το Pixel Fold στο Google I/O 2023, σε λίγες ημέρες. Έχουν διαρρεύσει σχεδόν τα πάντα σχετικά με το smartphone, και τώρα δημοσιεύθηκαν βίντεο που δείχνουν hands-on, πρώτες εντυπώσεις, και teardown του επερχόμενου mid-range.

Ο YouTuber munchy κατάφερε να αγοράσει το Pixel 7a “από την αγορά [μεταχειρισμένων τηλεφώνων]” σε Arctic Blue απόχρωση, παρά το γεγονός ότι το τηλέφωνο δεν έχει καν ανακοινωθεί ακόμη. Στο βίντεο του δείχνει τη συσκευή και αναφέρει τις πρώτες εντυπώσεις του.

Σύμφωνα με τον munchy όλες οι προδιαγραφές του Google Pixel 7a που διέρρευσαν ήταν ακριβείς, συμπεριλαμβανομένου του OLED panel 6.1 ιντσών με FHD+ ανάλυση και 90Hz ρυθμό ανανέωσης, ο Tensor G2, τα 8GB μνήμης RAM και η μπαταρία με χωρητικότητα 4.300mAh και υποστήρικη ασύρματης φόρτισης.

Ο YouTuber σημειώνει ότι τα bezels του Pixel 7a είναι μεγαλύτερα από αυτά του Pixel 6a. Όσον αφορά τις κάμερες, λέει ότι οι φωτογραφίες από την κύρια και την ultra είναι εξαιρετικές, με τη selfie κάμερα να είναι επίσης ικανή να καταγράφει βίντεο 4K. Σε αντίθεση με τα Pixel 7 series, στο 7a δεν υπάρχουν οι λειτουργίες Action και Cinematic.

Σε ένα άλλο βίντεο, ο YouTuber PKBreviews κάνει βίδες το Google Pixel 7a αποκαλύπτοντας τις αλλαγές που έχουν γίνει στον εσωτερικό σχεδιασμό. Όπως το Pixel 6a, το 7a μπορεί να αποσυναρμολογηθεί από μπροστά για να γίνει αντικατάσταση της οθόνης, χωρίς να απαιτείται η πλήρη αποσυναμολόγηση του για μία τόσο συνηθισμένη επισκευή.

Από την άλλη, η θύρα USB-C του Pixel 7a είναι κολλημένη στη logic board, όπως και στο 6a, κάτι που καθιστά την επισκευή ή αντικατάστασή της ιδιαίτερα περίπλοκη. Το βίντεο δίνει επίσης μια σαφή ματιά στη νέα 64MP κύρια κάμερα με OIS. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, τον 12.2MP, ο νέος αισθητήρας είναι σημαντικά μεγαλύτερος.

Παρά τη σημαντική αναβάθμιση στο hardware, η εσωτερική διάταξη του Google Pixel 7a είναι παρόμοια με αυτή του 6a. Το PBKReviews βαθμολόγησε το Pixel 7a με 7.5 στα 10 όσον αφορά το πόσο εύκολα επισκευάζεται, ενώ το 6a είχε λάβει 7 στα 10.

Ενώ είναι σύνηθες να γίνονται leak πολυαναμενόμενων smartphone, είναι σπάνιο να κυκλοφορούν unboxing ή hands-on, πόσο μάλιστα teardown βίντεο, πριν από το επίσημο ντεμπούτο τους. Οπότε, η Google δεν κατάφερε για μία ακόμα φορά να αποτρέψει τη διαρροή των συσκευών που ετοιμάζεται να λανσάρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.