Άρχισαν να κυκλοφορούν αναφορές που λένε ότι κινέζοι κατασκευαστές θα χρησιμοποιήσουν το HarmonyOS της Huawei στα δικά τους smartphone και tablet. Ανάμεσα στις εταιρείες που έχουν αναφερθεί είναι και η Xiaomi.

Πέρα από τις φήμες, έκανε την εμφάνιση του ένα βίντεο που δείχνει ένα Xiaomi smartphone που τρέχει μία έκδοση του MIUI βασισμένη στο HarmonyOS 2.0. Στο βίντεο βλέπουμε μόνο το boot animation της συσκευής, άρα είναι δύσκολο να πούμε αν πρόκειται όντως για αυθεντική ROM ή όχι. Τι εννοούμε;

Θα μπορούσε κάποιος να έχει φτιάξει custom θέμα για το συγκεκριμένο smartphone και να έχει αλλάξει το boot animation για να δημιουργήσει λίγο ενθουσιασμό ή ταραχή στους οπαδούς της Xiaomi. Αν ισχύει ότι και άλλοι κινέζοι κατασκευαστές θα χρησιμοποιήσουν το HarmonyOS θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες τις ερχόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.