Η Realme ανακοίνωσε την τεχνολογία φόρτισης UltraDart 100-200W στην MWC 2022 – μόλις πριν από λίγες ημέρες, και έχουμε ήδη επιβεβαίωση ότι το GT Neo 3 θα κυκλοφορήσει σύντομα με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 150W.

Σήμερα, η Realme μοιράστηκε ένα μικρό βίντεο που δείχνει το GT Neo 3 να φορτίζει από το 0 στο 50% με τρελές ταχύτητες μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

Αυτή είναι η διαφημιζόμενη ταχύτητα για την οποία υπερηφανεύτηκε η Realme κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης MWC και είναι δυνατή μέσω πολλαπλών αντλιών φόρτισης ενίσχυσης που αυξάνουν το ρεύμα του φορτιστή.

Η Realme είναι πεπεισμένη ότι τα τηλέφωνά της που χρησιμοποιούν φόρτιση UltraDart θα διατηρήσουν το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας μετά από 1000 πλήρεις κύκλους φόρτισης.

Το Realme GT Neo 3 θα είναι επίσης ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που θα χρησιμοποιούν το ολοκαίνουργιο chipset Dimensity 8100 της MediaTek. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τις προδιαγραφές και την ημερομηνία κυκλοφορίας του σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.