Το Red Magic 9 Pro αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 23 Νοεμβρίου. Γνωρίζουμε ήδη ότι το τηλέφωνο έχει επίπεδη οθόνη και πλάτη. Τώρα, η εταιρεία αποκάλυψε πλήρως τον σχεδιασμό του επερχόμενου gaming smartphone, το οποίο έχει 8.9 χιλιοστά πάχος, πάρα πολλά RGB φώτα, και τον Snapdragon 8 Gen 3.

Στην πλάτη υπάρχει ένα 50MP τριπλό σύστημα καμερών. Επιπλέον, στη δεξιά μεριά βλέπουμε σχεδόν όλα τα στοιχεία ελέγχου του gaming smartphone, όπως το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής που είναι κυκλικό, το μακρόστενο κουμπί ρύθμισης της έντασης του ήχου, τα touch-sensitive shoulder trigger, και άλλα.

Τα φώτα RGB αποτελούν βασικό στοιχείο της gaming κουλτούρας και η nubia το έχει πάει σε άλλο επίπεδο με το Red Magic 9 Pro. Η εταιρεία τοποθέτησε μερικά στον ανεμιστήρα, πίσω από τον αριθμό “09”, ακόμα και στα touch-sensitive shoulder trigger.

Επίσης, το gaming smartphone έχει under-display selfie camera. Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες, είτε μέσω leaks, είτε από teasers της nubia. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.