Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παράγοντες του θεάματος να μιλάνε ανοιχτά υπέρ της πειρατείας. Πριν μερικούς μήνες είχαμε δει το HBO να αναφέρει πως το Game of Thrones κάνει τεράστιες πωλήσεις λόγω της πειρατείας.  Αυτή τη φορά έρχεται ο δημιουργός του Breaking Bad να υποστηρίξει το ίδιο ακριβώς πράγμα.

breaking-bad

Έτσι λοιπόν σε συνέντευξη του ο Vince Gilligan, δήλωσε πως η πειρατεία απέφερε περισσότερους τηλεθεατές, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν ασχοληθεί με το Breaking Bad. Μετά μας το χαλάει όμως, αναφέροντας πως τα αρνητικά υπερισχύουν, καθώς αν οι χρήστες χρησιμοποιούσαν νόμιμες υπηρεσίες διαμοιρασμού θα είχαν περισσότερα έσοδα. Φυσικά ξεχνάει πως αν δεν ήταν το Pirate Bay για παράδειγμα, δεν θα πουλούσε DVD της σειράς παγκοσμίως, αλλά σε μια πολύ πιο περιορισμένη αγορά.

Όπως και να έχει, το Breaking Bad έχει κάνει τα τορενταδικα να πάρουν φωτιά, με το τελευταίο επεισόδιο, να έχει πάνω από μισό εκατομμύριο κατεβάσματα, μέσα σε 12 ώρες.  Οι νόμιμοι τρόπου που αναφέρει ο Vince Gilligan, είναι το Netflix και η ιστοσελίδα του καναλιού AMC. Φυσικά και τα δύο δεν είναι διαθέσιμα στην χώρα μας!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.