Οι φήμες για ένα iPhone στις 4 ίντσες, ακούγονται εδώ και καιρό. Σήμερα όμως έχουμε το πρώτο βίντεο 40 δευτερολέπτων από την συσκευή, το οποίο ανέβηκε στα social media. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί αυτό το τρίμηνο και οι φημολογία για την ονομασία του δεν μας έχει δώσει κάτι σταθερό. Έχουμε ακούσει πως θα λέγεται iPhone 7c, iPhone 6c, iPhone 5e και το βίντεο δεν απαντάει στο ερώτημα της ονομασίας.

Η συσκευή του βίντεο αν είναι πραγματική και δούμε όντως ένα iPhone στις 4 ίντσες, τότε η συσκευή θα έχει ένα σχεδιασμό σαν αυτό του iPhone 6/6s, με μικρότερο όμως μέγεθος. Παρατηρούμε επίσης πως στο home button έχουμε Touch ID, για να έχει αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Από χαρακτηριστικά, το μικρο iPhone, θα έχει Apple Α8, με 1GB RAM. Η κάμερα του θα είναι στα 8MP και θα έχει υποστήριξη σε Apple Pay και NFC.

4 inch iphone

Τον Μάρτιο ενδέχεται να δούμε κάποιο event από την Apple και αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για μια ανακοίνωση σαν αυτή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε πιθανότατα θα δούμε την συσκευή να βγαίνει στην αγορά στα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου, ενώ ένα πλάνο από την China Mobile το θέλει να κυκλοφορεί μέσα στον Απρίλιο.

Αν η συσκευή έρθει στην κατάλληλη τιμή, θα είναι μια δελεαστική πρόταση από το οικοσύστημα της Apple, που όμως θα πρέπει να ανταγωνιστεί τις ναυαρχίδες του Android που θα ξεκινήσουν την κυκλοφορία τους την ίδια περίοδο.

Δείτε το βίντεο της συσκευής παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας για την συσκευή στα σχόλια.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ