Το Viber προσφέρει πλέον στους χρήστες του τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το Caller ID feature, προστατεύοντας τους χρήστες από ανεπιθύμητες κλήσεις και επιτρέποντάς τους να είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί σχετικά με το πότε θα απαντήσουν σε άγνωστες κλήσεις.

Γράφουν ιστορία με τον Άρη: Ανακάλυψαν βράχο χωρίς τον ίδιο τον βράχο – Τι μας λέει

Η λειτουργία Αναγνώρισης Κλήσεων είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες Android στην Ελλάδα, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από ισχυρή προστασία από ανεπιθύμητες κλήσεις. Χάρη στη λειτουργία Αναγνώρισης Κλήσεων, οι χρήστες του Viber θα βλέπουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα από το Viber όταν λαμβάνουν κλήσεις από άγνωστους αριθμούς, ή spammers χαρακτηρίζοντας την κλήση ως «ασφαλή» ή «πιθανώς ανεπιθύμητη».

Όπως εξηγεί το viber

Το χαρακτηριστικό βασίζεται στον αριθμό τηλεφώνου και το όνομα επαφής του καλούντος, όπως μας παρέχονται από άλλους χρήστες του Rakuten Viber (μέσω της κοινής χρήσης των επαφών τους ή με άλλο τρόπο).

Σημειώστε ότι δεν θα δείτε πρόταση ονόματος εάν ο αριθμός τηλεφώνου δεν είναι διαθέσιμος στη βάση δεδομένων του Rakuten Viber ή εάν η κλήση γίνεται μέσω άλλης εφαρμογής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.