Εξαιτίας του γεγονότος πως το μέταλλο μπλοκάρει την μετάδοση σήματος και δημιουργεί βραχυκυκλώματα, υπάρχουν πολλά άγνωστα ρίσκα όταν χρησιμοποιείς αυτό το υλικό σε smartphone. Πέρα από το σήμα, το μέταλλο καθορίζει και την εξωτερική εμφάνιση. Για αυτό και σήμερα όλα τα μεταλλικά smartphones μοιάζουν μεταξύ τους.

20150624022057550

Η Apple “ηγείται” ολόκληρης της βιομηχανίας γιατί πάντα καταφέρνει να λύνει το πρόβλημα το σήματος, διατηρώντας παράλληλα τις συσκευές της μοναδικές και όμορφες.

Για παράδειγμα το iPhone 5 είχε πιο τολμηρό σχεδιασμό σε σχέση με το iPhone 4. Ολόκληρος ο κορμός του iPhone 5 αποτελείται από ένα κομμάτι μετάλλου (κράμα αλουμινίου). Αυτό ωστόσο δυσκολεύει την αντιμετώπιση του προβλήματος με το σήμα. Όταν η κεραία είναι μέσα στο μέταλλο, γίνεται πολύ δύσκολο να πιάσει όλες τις συχνότητες. Γι’ αυτό και το iPhone 5 έχει δύο κεραίες που δεν είναι συνδεδεμένες, σε δύο διαφορετικά σημεία, στην κορυφή και στον πάτο της συσκευής για να επιτρέπουν στο Wifi, το GPS, το Bluetooth και άλλα σήματα να “περνάνε”.

black-iphone1

Πολλοί ειδικοί στην βιομηχανία των smartphones πιστεύουν πως το iPhone 5 έχει εξαιρετικό σχεδιασμό όσον αφορά την κατασκευή και το υλικό. Πολλοί άλλοι δημιουργοί smartphone απλά αντιγράφουν το ντιζάιν αυτό.

Για το iPhone 6, οι σχεδιαστές της Apple χρησιμοποίησαν πλαστική μόνωση για να διαμορφώσουν την περιοχή γύρω από την κεραία. Ολόκληρο το σώμα έτσι έχει μεγαλύτερη ακεραιότητα. Ωστόσο, επειδή ο αριθμός των υποστηριζόμενων συχνοτήτων δικτύων αυξήθηκε κατά πολύ, το iPhone 6 φέρει 4 κεραίες ώστε να εξασφαλίζει καλύτερη αποδοχή του σήματος, κάνοντας την εμφάνιση του όχι και τόσο ελκυστική.

7458b0dc-4ab9-4f38-b9a9-def798ac22ca

Για να πετύχουν ισορροπία ανάμεσα σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί δοκίμασαν όλες τις μεθόδους που μπορούσαν για να λύσουν το πρόβλημα.

Αυτό το χρόνο, το Meizu Pro 6 ακολουθεί το iPhone 6 και έρχεται με πλαστική μόνωση γύρω από τις κεραίες. Η μόνη διαφορά είναι πως το Meizu Pro 6 δοκίμασε arc antenna bands για να εξασφαλίσει ποιότητα σήματος και όμορφη εμφάνιση.

lb7a5664-%e5%89%af%e6%9c%ac

Συμπτωματικά, το iPhone 7 ήρθε με arc antenna bands που είναι πανομοιότυπες με εκείνες του Meizu Pro, κάνοντας την εμφάνιση του πιο ελκυστική.

Κυκλοφόρησε επίσης αυτό το Σεπτέμβρη το Vernee Mars που γίνεται το τρίτο εντελώς μεταλλικό τηλέφωνο που υποστηρίζει arc antenna bands. Aυτό το μοντέλο δείχνει την αφοσίωση της Vernee στην πρωτοπορία και το σπουδαίο σχεδιασμό. Αν και η Vernee είναι σχετικά νέα εταιρία δεν θα σταματήσει μέχρι να κερδίσει την αποδοχή των χρηστών.

Το Mars έρχεται με 4GB RAM, 32GB ROM, octa-core 64bit CPU και 13MP Sony IMX258 κάμερα που υποστηρίζει PDAF. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως το Mars έχει ανιχνευτή αποτυπώματος και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Η τιμή λιανικής του Vernee Mars θα είναι 249.99$ δολάρια. Κατά τη διάρκεια της προπώλησης μπορείτε να το αποκτήσετε με με μόλις 229.99$. Οι αποστολές των προπαραγγελιών θα γίνουν των Οκτώβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το www.vernee.cc

Μπορείτε να αποκτήσετε το Vernee Mars στο Gearbest μόνο με $199.99

http://www.gearbest.com/promotion-vernee10.10-special-904.html

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ