Η νέες συσκευές της Vernee έχουν μπει στο στάδιο των προ παραγγελιών, κι αυτό σημαίνει πως μπορεί πλέον ο καθένας να γίνει ένας από τους πρώτους που θα αποκτήσουν τα νέα smartphones της εταιρείας όταν γίνουν διαθέσιμα για αποστολή. Η φετινή σειρά της εταιρεία εξαπλώνεται σε διάφορες χρηματικές κατηγορίες, με smartphones που έρχονται να καλύψουν την low, mid και high end κατηγορία συσκευών.

Το Apollo X, είναι η φετινή mid-range επιλογή και έρχεται με αρκετά αξιόλογα χαρακτηριστικά για την τιμή του. Η δύναμη της συσκευής προέρχεται από τον δεκάπυρηνο Helio X20, που έχει αποδειχθεί πολύ σταθερός επεξεργαστής, σε συνεργασία με 4GB RAM και έναν γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο που φτάνει τα 64GB.

Η σταθερότητα του επεξεργαστή συμβάλει και στην καλή αυτονομία, έτσι μαζί με την 3500mAh μπαταρία που ενσωματώνει το Apollo X, είναι βέβαιο πως θα περάσετε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μακριά από τον φορτιστή σας. Η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη βέβαια και με την τεχνολογία Vcharge της Vernee, όπου κάνει την συσκευή να φορτίζει έως το 50% σε μόλις 30 λεπτά.

Το κομμάτι της κάμερας δεν απογοητεύει επίσης, καθώς έρχεται με μία στα 13MP με αισθητήρα IMX258 της Sony. Ο αισθητήρας υποστηρίζει dual ISP και PDAF για γρήγορη αυτόματη εστίαση, ενώ ένα LED Flash δύο τόνων θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση των χρωμάτων για φυσικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σας. Στο μπροστινό μέρος, βρίσκεται επίσης μια πολύ ικανή κάμερα στα 5MP.

Το Apollo X σχεδιαστικά έχει εμπνευστεί από το περσινό αδερφάκι του, το Vernee Apollo Lite, το οποίο είχαμε την χαρά να το δοκιμάσουμε και εδώ στο Techmaniacs με πολύ θετικά συμπεράσματα. Αυτό σημαίνει πως και αυτό έρχεται με μεταλλική κατασκευή σε όλο του το σώμα, με έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα, αλλά και 2,5D γυαλί που καλύπτει όλη την οθόνη.

Το Apollo X θα το βρείτε εδώ

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.