Ως το πρώτο Deca-core smartphone με στόχο κυρίως την ευρωπαϊκή αγορά, η ναυαρχίδα της vernee για το 2016 – Apollon Lite παίρνει το προβάδισμα στην έναρξη του ευρωπαϊκού ταξιδιού του.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Vernee Apollon Lite φέρει ton Helio X20, το νεότερο chipset από MediaTek για το 2016.

Τα τρία cluster των δέκα πυρήνων που διαθέτουν οι Helio X20 και X25 θα μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας κατά περίπου 30%.

1


Αυτό είναι το μεγαλύτερο σημείο πώλησης αυτού του τσιπ και 0 κύριος λόγος για τον οποίο το επέλεξε η vernee για την πρώτη ναυαρχίδα της.

Εκτός αυτού, η απόδοση του δεκαπύρηνου chip είναι πραγματικά δυνατή. 

Σύμφωνα με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε η Vernee στο παρελθόν, το vernee Apollon Lite σκόραρε σχεδόν 95000 σto AnTuTu, το οποίο φυσικά, σχετίζεται με τη μνήμη RAM των 4GB σε συνδιασμό με την 32GB ROM και βαθιά βελτιστοποίηση του συστήματος.

Μετά την περίοδο προπώλησης, η Vernee τελικά ξεκίνησε την αποστολή του Apollo Lite από τους εγκεκριμένους μεταπωλητές της. Αυτοί που αγόρασαν το Apollo Lite στην προπώληση θα παραλάβουν τις συσκευές τους στα τέλη Ιουλίου.

Επιπλέον, όπως ακριβώς έγινε στο παρελθόν με το λανσάρισμα του mid-range smartphone – Thor, η Vernee θα διαθέσει επίσης το πρώτο OTA update για αυτή την ναυαρχίδα σύντομα.

Η Vernee συνεχίζοντας να προσφέρει after sale υπηρεσίες, καταφέρνει να ξεχωρίσει από τους άλλους κατασκευαστές.

Εν τω μεταξύ, vernee επίσημη κυκλοφόρησε επίσης το πρώτο unboxing βίντεο σήμερα για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια βασική κατανόηση του πώς είναι το νέο τηλέφωνό της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.