Όλο περισσότεροι κατασκευαστές smartphones υιοθετούν την χρήση δεκαπύρηνων επεξεργαστών. Πριν μερικές ημέρες η Meizu ανακοίνωσε το MX6, που κάνει χρήση του δεκαπύρηνου Helio X20. Μαζί με το chipset έρχεται και η αποδοτική στρατηγική multitasking του three-cluster deca-core framework.

apollo lite

Ο Helio X20 μπορεί να αναθέσει απλές διεργασίες σε ένα σύμπλεγμα πυρήνων, ενώ να κατευθύνει πιο πολύπλοκες  (και απαιτητικές σε ενέργεια) διεργασίες σε άλλα clusters. Αν το Smartphone κάνει απλές διεργασίες, όπως την αποστολή μηνυμάτων ή πράξεις με το calculator, σε ένα cluster τα υπόλοιπα κλείνουν, κάτι που οδηγεί σε πιο ομαλές επιδόσεις και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30%.

apollo lite 2.jpg

Το Vernee Apollo Lite φέρει τον Helio X20 και το Apollo τον Helio X25. Τα δύο high-end chipsets προσφέρουν εκπληκτική λειτουργική ομαλότητα. H Vernee Official κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει πόσο γρήγορα και ομαλά το Apollo Lite λειτουργεί, όταν τρέχει πάνω από 20 εφαρμογές την ίδια στιγμή.

https://www.youtube.com/watch?v=zCH5GHtOES

Η Vernee Official τρέχει μια καμπάνια που επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράσουν το Apollo Lite σε τιμή μόλις €199 (€180) στις 10:00ΑΜ UTC κάθε Παρασκευής του Ιουλίου.

Λεπτομερείς θα βρείτε στο: http://ad.vernee.cc/vernee-big-time/

Η προσφορά της τρέχουσαν εβδομάδας τρέχει στο: http://www.coolicool.com/Promotions/vernee.html 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.