Μαζί με μια νέα έκδοση των Windows 11 που κυκλοφορεί τώρα στους χρήστες στο Beta channel, η Microsoft διαθέτει επίσης μια νέα έκδοση του Android Subsystem για Windows, αν και αυτή είναι διαθέσιμη σε όλα τα κανάλια Windows Insider. Αυτή η ενημέρωση έχει αριθμό έκδοσης 2206.40000.15.0 και φαίνεται να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις βελτιώσεις στην εμπειρία παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν κάποιες ενημερώσεις που διευκολύνουν τον έλεγχο των παιχνιδιών. Είναι πλέον δυνατός ο έλεγχος παιχνιδιών που χρησιμοποιούν joystick, με την κατευθυντική κίνηση που αντιστοιχίζεται στα πλήκτρα WASD, ενώ τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν σκόπευση και κινήσεις ολίσθησης μπορούν να παιχτούν με εντολές που έχουν αντιστοιχιστεί στα πλήκτρα βέλους στο πληκτρολόγιο. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας χρήσης gamepad με παιχνίδια Android που τα υποστηρίζουν, κάνοντας την εμπειρία πολύ πιο φυσική.

Το gaming είναι μια από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις χρήσης για τις οποίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν Android emulator όπως το Bluestacks, επομένως αυτή η ενημέρωση θα μπορούσε να κάνει το Android Subsystem για Windows πολύ πιο χρήσιμο για αυτό το κοινό. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες γενικές βελτιώσεις στη συνολική εμπειρία Android στα Windows. Αυτό περιλαμβάνει βελτιώσεις στην κύλιση, τη δικτύωση και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Android Subsystem για Windows εξακολουθεί να είναι επίσημα διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και είναι δυνατό να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε άλλες περιοχές. Η Microsoft ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι σχεδιάζει να φέρει την υποστήριξη εφαρμογών Android σε πέντε ακόμη αγορές πριν από το τέλος του έτους, αλλά δεν έχουμε ακόμη ακούσει περισσότερα νέα σχετικά με αυτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.