Το Vodafone Giga Network εξελίσσεται και μεταμορφώνει την επικοινωνία των πελατών της Vodafone σε Giga, καταγράφοντας εξαιρετικές επιδόσεις του δικτύου για τις υπηρεσίες φωνής και προσφέροντας κορυφαία ποιότητα κλήσεων, σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας umlaut.

Συγκεκριμένα, μέσα από την υπηρεσία Voice over LTE (VoLTE) και την πανελλαδική κάλυψη 4G, το δίκτυο κινητής της Vodafone προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα φωνής, η οποία βελτιώθηκε σε σχέση με το 2019, κατά 20% και 50% στην ποιότητα συνομιλίας και τον χρόνο αποκατάστασης της κλήσης αντίστοιχα, καθώς και κορυφαία αξιοπιστία στις κλήσεις σε αστικό περιβάλλον, με ποσοστό επιτυχίας σημαντικά πάνω από 99%.

Σύμφωνα με μετρήσεις ποιότητας πεδίου, που πραγματοποιήθηκαν από την umlaut το διάστημα από τις 7 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2020, το δίκτυο κινητής της Vodafone στην Ελλάδα πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, στην αξιολόγηση της «τεχνολογίας – αιχμής» υπηρεσιών φωνής μέσω δικτύου 4G (VoLTE).

Συγκεκριμένα, οι επιδόσεις του δικτύου αξιολογήθηκαν από την umlaut ως εξαιρετικές, με ιδιαίτερα σημαντική βελτίωση σε όλους τους δείκτες, σε σχέση με την περσινή μέτρηση (Μάρτιος 2019). Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα της μέτρησης καταγράφουν προβάδισμα της Vodafone στην Ελληνική αγορά στους πιο αντιπροσωπευτικούς δείκτες υπηρεσιών Φωνής.

Οι μετρήσεις της umlaut για το δίκτυο κινητής της Vodafone καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.