Μια νέα φήμη θέλει την Apple να τοποθετεί το Action Button και στις τέσσερις συσκευές της σειράς iPhone 16. Ο διάδοχος του διακόπτη σίγασης ήταν διαθέσιμος αποκλειστικά στα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Apple θα το προσθέσει και στα πιο οικονομικά μοντέλα.

Το Action Button στη σειρά iPhone 16 φημολογείται επίσης ότι θα είναι αφής αντί για μηχανικό με ανάδραση από αισθητήρα δύναμης, όπως οι αισθητήρες του Touch ID σε παλαιότερα iPhone και το Force Touch trackpad στα MacBooks.

Επιπλέον, το νέο Action Button στα επερχόμενα iPhone θα συνοδεύεται από ένα κουμπί αφής Capture που θα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά κάτω από το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της συσκευής.

Λέγεται ότι η Apple πειραματίζεται με διαφορετικά μεγέθη για το Action Button των iPhone 16, με ορισμένα σχέδια να διαθέτουν μεγαλύτερα κουμπιά από αυτά που υπάρχουν στα 15 Pro και 15 Pro Max. Τέλος, περιμένουμε ότι και το iPhone SE θα έχει Action Button.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.