Το VCap Downloader Pro είναι ένα ένα πρόγραμμα το οποίο υπόσχεται να σου κατεβάσει όποιο βίντεο επιθυμείς. Είναι διαθέσιμο για λειτουργικό σύστημα Windows και αυτό που κάνει στην ουσία είναι να σου επιτρέπει να κάνεις capture βίντεο και ήχο από διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου.

vcap downloader pro

Ο χρήστης το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να αντιγράψει τον σύνδεσμο του video και να το επικολλήσει στο VCap Downloader Pro. Στη συνέχεια θα του προτείνει ποιότητα για να κατεβάσει το βίντεο. Παράλληλα μπορείς να επιλέξεις μόνο τον ήχο ενός βίντεο χρήσιμο σε περιπτώσεις μουσικής.

Το πρόγραμμα κοστίζει κανονικά 11 ευρώ για ένα χρόνο για ένα PC ωστόσο μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν μέσω sharewareonsale με τη γνωστή πλέον σε όλους μας διαδικασία.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.