Προς αποφυγή κατάρρευσης των συστημάτων της – λέμε τώρα – η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η πρόσβαση στο Gov.gr Wallet θα γίνεται βάσει ΑΦΜ. Τι σημαίνει αυτό; Από εχθές μπορούν να εγγράφονται στην εφαρμογή και να κατεβάζουν τα ψηφιακά τους έγγραφα όσοι το ΑΦΜ τους τελειώνει σε 1.

Η συνέχεια κλασική, από σήμερα μπορούν να γραφτούν όσοι το ΑΦΜ τους λήγει σε 2, και φυσικά συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση όσοι το ΑΦΜ τους λήγει σε 1. Από αύριο θα μπορούν όσοι το ΑΦΜ τελειώνει σε 1, 2, ή 3, κ.ο.κ. Η εφαρμογή θα έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία σε βάθος δεκαημέρου, αν όλα πάνε καλά.

Όσοι δοκιμάσουν να μπουν στο Gov.gr Wallet πριν το ΑΦΜ τους έχει πρόσβαση στην υπηρεσία θα λάβουν ένα μήνυμα που τους ενημερώνει ότι δεν μπορούν ακόμη να κάνουν χρήση της εφαρμογής. Να τονίσουμε ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο η μέθοδος σύνδεσης / ταυτοποίησης – με στοιχεία taxis, τράπεζα, κτλ – το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.