Όσοι παρακολουθούν MotoGP θα γνωρίζουν τον “γιατρό”, ο οποίος έχει κατακτήσει άπειρα έπαθλα και φήμη, καθιστώντας τον βασιλιά αυτού του αθλήματος. Ο Valentino Rossi και ο μαγικός κόσμος του MotoGP θα έρθουν σε κονσόλες και PC, μέσω του παιχνιδιού Valentino Rossi The Game.

motogp valenino rossi the game

Το επόμενο MotoGP game θα ντυθεί στα χρώματα του Valentino Rossi, όπως ανακοίνωσε η ιταλική εταιρία Milestone. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε σήμερα μέσω μιας συνέντευξης τύπου της εταιρίας και πρόκειται να έρθει σε PS4, Xbox One και PC τον Ιούνιο του 2016.

Ο ίδιος ο θρύλος (Valentino Rossi) σχολίασε την ανακοίνωση της Milestone, λέγοντας:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι θα συμμετάσχω στην δημιουργία του παιχνιδιού Valentino Rossi The Game, μαζί με τους ανθρώπους στη Milestone. Επιλέξαμε να προσθέσουμε στο παιχνίδι τις πιο σημαντικές μου στιγμές της καριέρας μου στη MotoGP, καθώς και διάφορες extra πίστες από άλλα αθλήματα που αγαπώ ιδιαίτερα, όπως Ranch και Rally. Θα έχει πλάκα να προσεγγίσουμε το παιχνίδι, όχι μόνο ως gamers, αλλά και ως test drivers. Θα δουλέψω με την ομάδα προγραμματισμού ώστε όλοι οι fans να έχουν μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχαν ποτέ τους.

Δείτε παρακάτω το teaser trailer του Valentino Rossi The Game:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ