Φανταστικές ποτέ ότι μπορείς να βλέπεις βίντεο στο YouTube σε fullscreen και windowed mode ταυτόχρονα; Σίγουρα αναρωτιέσαι τι λέω, αλλά θα τα πάρουμε όλα με τη σειρά και θα καταλάβεις.

Όταν βλέπεις βίντεο στο YouTube μπορείς να τα έχεις στο κλασικό μέγεθος, να πατήσεις το ορθογώνιο εικονίδιο στον player που τα κάνει να πιάνουν σχεδόν ολόκληρο το πλάτος του παραθύρου – από αριστερά στα δεξιά – ή να τα βάλεις σε fullscreen και να πιάνουν όλη την οθόνη. Αρκετές επιλογές, αλλά υπάρχει ακόμα μία που δεν είναι διαθέσιμη official.

Ωραία δεν θα ήταν να μπορείς να βλέπεις τα βίντεο σε “fullscreen” χωρίς να πιάνουν ολόκληρη την οθόνη, αλλά μόνο το παράθυρο του browser; Έτσι μπορείς να τσεκάρεις το Facebook, το Instagram, και τα λοιπά, χωρίς να βγαίνεις όλη την ώρα από το fullscreen mode. Για να το κάνεις αυτό χρειάζεται να εγκαταστήσεις το πρόσθετο YouTube Windowed FullScreen, στον Firefox ή τον Chrome.

Από τη στιγμή που θα το εγκαταστήσεις, στον player του YouTube θα βλέπεις ένα ακόμα εικονίδιο με δύο διαγώνια βελάκια. Όταν το πατάς το βίντεο μπαίνει σε “fullscreen”, αλλά πιάνει αποκλειστικά και μόνο τον χώρο του παραθύρου/καρτέλας και όχι ολόκληρη την οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.