Μάλλον ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις τον χαλκό και το ADSL ως 24Mbps με τα νέα προγράμματα της Nova. Δεν μπορούμε να μην επαινέσουμε τη Nova με τα νέα προγράμματα που ανακοίνωσε και σου δίνουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσεις τη σταθερή σου με τη κινητή, διατηρώντας τον αριθμό του σταθερού σου. Ακριβώς όπως το άκουσες.

Αυτή είναι η απόλυτη ψηφιακή παγίδα για ανασφάλιστα, ΚΤΕΟ, απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας

Τα νέα προγράμματα της Nova σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις μεταφορά του αριθμού του σταθερού σου στην εταιρεία και σου προσφέρουν πραγματικά (όπως φαίνεται) απεριόριστο internet με ταχύτητες ως 50Mbps και μόλις 20 ευρώ το μήνα.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε, ότι πριν επιλέξεις να πραγματοποιήσεις φορητότητα στα νέα προγράμματα Home Internet της Nova φρόντισε να έχεις βάλει μια SIM της Nova στο κινητό σου και να δοκιμάσεις τις ταχύτητες του δικτύου. Και υπολόγισε ένα 15-25% κάτω ότι θα έχεις με modem.

Τα προγράμματα:

4G Home Internet: Ταχύτητες ως 50Mbps, απεριόριστα κινητά και σταθερά και 5Mbps Upload στα 20 ευρώ το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό

5G Home Internet: Ταχύτητες ως 100Mbps, απεριόριστα κινητά και σταθερά και 10Mbps Upload με 26 ευρώ το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό

Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος είναι διαθέσιμος εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάλεσα τηλέφωνο και είναι ίδιο με το cosmote στο 4G έχει 200GB όριο, άρα το ίδιο με το speed booster

  2. Αν θέλετε προσθέστε στο άρθρο ότι υπάρχει μηνιαίο όριο κατανάλωσης. 200GB για το 4G και 2TB για το 5G, μετά η ταχύτητα πέφτει στο 20%.

    Επίσης, υπάρχει στο site της nova χάρτης που δείχνει τι ταχύτητες υποστηρίζει κάθε περιοχή https://nova.gr/kiniti-tilefonia/diktio-kinitis-tilefonias/diktyo-prosbashs-kinhths/xartis-taxititon-speedmap

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.