Η Japan Industries Partners έχει εξαγοράσει εδώ και καιρό το εμπορικό σήμα της VAIO και τις τελευταίες ημέρες ακούμε για την κυκλοφορία του πρώτου Smartphone της εταιρίας. Σήμερα οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η εταιρία ανακοίνωσε το πρώτο της Smartphone, που φαίνεται να ανήκει στην μικρομεσαία κατηγορία.

vaio0-title

Η συσκευή διαθέτει οθόνη IPS LCD με ανάλυση 720p, ενώ στο εσωτερικό του έχουμε τετραπύρηνο Snapdragon 410, χρονισμένο στα 1.2GHz. Από μνήμη έχουμε 2GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 64GB.

Στο θέμα της κάμερας έχουμε 13ΜP στο πίσω μέρος, ενώ η εμπρόσθια είναι 5MP, που θα μπορούν να καταγράψουν βίντεο 1080p.

Το VΑΙΟ Phone θα έχει μπαταρία 2500mAh και θα τρέχει Android 5.0 Lollipop, με stock UI.

 


Κοιτώντας τα χαρακτηριστικά της συσκευής και την εμφάνισή της, θα περιμέναμε να έχει αρκετά χαμηλή τιμή, αφού δεν είναι τόσο δυνατό, ούτε έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής. Όμως η VAIO έρχεται να μας διαψεύσει και να βάλει στην συσκευή την τιμή των $420, που είναι αρκετά υψηλή για μια συσκευή σαν αυτή.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για αγορά της Ιαπωνίας, στις 20 Μαρτίου και πιθανότατα θα μείνει εκεί, αφού δεν υπάρχουν πλάνα για κυκλοφορία στην Ευρώπη. Με αυτή την τιμή μην περιμένετε να κάνει αρκετό πάταγο ώστε να έρθει στα μέρη μας!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.