Μπορεί στο σημερινό κόσμο του διαδικτύου σχεδόν κάθε απορία να λύνεται μέσω μιας γρήγορης αναζήτησης στο web ωστόσο πάντοτε το user manual ήταν καλό να το έχεις. Και μπορεί κάποια smartphones να μην έρχονται με καλώδια ή φορτιστή στο κουτί, σχεδόν όλα όμως συνεχίζουν να συμπεριλαμβάνουν user manuals. Μπορεί ωστόσο να το έχεις χάσει, ή να το έχεις πετάξει αμέσως μόλις παρέλαβες τη νέα σου συσκευή. Πως μπορείς όμως να το βρεις;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να ψάξεις μέσα στο μενού της συσκευής σου. Πολλά τηλέφωνα συμπεριλαμβάνουν links για το user manual ή για την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας όπου μπορείς να το βρεις. Σε μια Galaxy συσκευή για παράδειγμα, μπορείς να μεταβείς στο Settings > Tips and Help > Help. Κάπου εκεί θα βρεις το ψηφιακό manual της συσκευής σου.

Αν η συσκευή σου δεν έχει ένα help section, τότε η εύρεσή του online είναι σχετικά εύκολη διαδικασία. Το μόνο που θα πρέπει να βεβαιωθείς είναι να το ψάξεις σωστά και να ακολουθήσεις τις επίσημες πηγές. Απλά βάζεις το όνομα της συσκευής και στη συνέχεια το user manual σαν όρο αναζήτησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.