Σήμερα έκανε την εμφάνιση του ένα User Agend Profile που αποκαλύπτει ότι η κάμερα του LG G2 mini θα είναι 8MP και θα προσφέρει 4 διαφορετικές αναλύσεις: 1280×960, 2560x 920, 3200×1920 και 3264 x 2448. Επίσης η συσκευή θα έρχεται με Android 4.4. Ένα δεύτερο UAProfile μας αποκάλυψε ότι υπάρχουν 2 διαφορετικά μοντέλα. Το ένα είναι το D618 και το δεύτερο το LG D620 της μικρής συσκευής της εταιρίας.

lg-logo

Οι περισσότερες εταιρίες βγάζουν “μικρές” εκδόσεις από τις ναυαρχίδες τους, έτσι μπορούμε να πούμε ότι περιμένουμε με ανυπομονησία την υλοποίηση της LG. Υπάρχουν 2 τινά, ή να ακολουθήσει τον δρόμο της Samsung και να βγάλει κάποια μια μίνι έκδοση με πιο low χαρακτηριστικά ή να ακολουθήσει το παράδειγμα της Sony και να μας δώσει ένα G2 με μικρότερες διαστάσεις μόνο.

Όπως γνωρίζουμε η Sony το μόνο που άλλαξε στο μικρο μοντέλο του Z1 ήταν ουσιαστικά το μέγεθός της οθόνης και την μπαταρία. Η κίνηση αυτή της εταιρίας όπως γνωρίζουμε την δικαίωσε καθώς κατάφερε να επικράτησει της Apple στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με το Sony Xperia Z1 compact. Ελπίζουμε η LG να ακολουθήσει το παράδειγμα της δεύτερης και να δούμε ένα G2 που να έχει τα πάντα σε μικρότερο μέγεθος.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Υπάρχουν 2 τινά. Ή να ακολουθήσει […]

    Ποτέ δεν ξεκινάμε πρόταση με διαζευκτικό ‘ή’. Το ‘ή’ μπαίνει ανάμεσα σε δύο προτάσεις και όχι στην αρχή.

    Σχετικά με το περιεχόμενο της είδησης, ένα User Agend Profile μας ενημερώνει για την κάμερα ενός ακυκλοφόρητου κινητού… πω πω! Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ από τον ενθουσιασμό!

    • Φίλε Tost ήταν τυπογραφικό το λάθος και ευχαριστούμε για την υπόδειξη. Διορθώθηκε. 😉

  2. Φίλτατε Tost μου φαίνεται ότι έχεις τα θεματάκια σου ή!!!!! Απλά δεν έχεις τι να κάνεις στη ζωη σου και κάθεσαι να γράφεις μλκιες.. ποιος ζήτησε τη γνώμη σου πρώτον και δεύτερον στα @@ μου αν δε θα κοιμηθείς το βράδυ!Χίλια συγνώμη Δημήτρη αλλά δε μπορώ άλλο με τη μλκια που δέρνει μερικούς. Συγνώμη και πάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.