Η Microsoft ανανεώνει σήμερα τις εφαρμογές της για iOS και Android. Πλέον, οι εφαρμογές δεν θα ονομάζονται “Xbox One SmartGlass” αλλά μετονομάζονται στο απλό και αρκετά πιο σύντομο, “Xbox” . Η ολική ανακαίνιση φέρνει μια σειρά νέων δυνατοτήτων αλλά και έναν γραφικό σχεδιασμό, που κάνει την εφαρμογή για iOS και Android να είναι παρόμοια με την αντίστοιχη των Windows 10, για tablets, desktop υπολογιστές και Windows Phones.

xbox-logo-100571878-large

Το τμήμα “Home” της εφαρμογής, δηλαδή αυτό που συναντά ο χρήστης μόλις ανοίξει το app, είναι πλέον το μέρος όπου μπορείτε να δείτε το feed από τους φίλους σας, με screenshots από παιχνίδια ή και game clips. Η Microsoft, προσέθεσε ακόμη τα game hubs και ένα νέο σύστημα media control για τη σύνδεση με το Xbox. Παρόλο που η πρόσβαση σε προφίλ φίλων, τα μηνύματα και οι ειδοποιήσεις έχουν γίνει μέρος της ίδιας ενιαίας επιφάνειας εργασίας ( όπως στα Windows 10 ), δεν φαίνεται να υπάρχει στήριξη για πρόσβαση σε party chat ή game streaming, τουλάχιστον για την ώρα.

Το update στις εφαρμογές, έρχεται λίγες ώρες πριν το μεγάλο event της εταιρείας, δηλαδή την πολυαναμενόμενη E3. Κατά πως φαίνεται, η Microsoft επρόκειτο να παρουσιάσει μια νέα κονσόλα, με το όνομα Xbox One S, καινούρια παιχνίδια και πολλά ακόμη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Live Stream από την Microsoft εδώ.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.