Το Expert RAW είναι μια προηγμένη εφαρμογή κάμερας από τη Samsung που παρέχει στους χρήστες smartphone τα απαραίτητα εργαλεία για να βελτιώσουν τις φωτογραφίες τους. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, έτσι και αυτή, χρειάζεται ενημερώσεις. Η τελευταία ενημέρωση κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα σε λίγους χρήστες, αλλά τώρα είναι ευρέως διαθέσιμη.

Η νέα ενημέρωση έχει τον αριθμό έκδοσης 2.0.10.6. Το changelog αναφέρει ότι η ενημέρωση βελτιώνει την ποιότητα των εικόνων και διορθώνει κάποια σφάλματα. Ωστόσο, δεν διευκρινίζει ποια σφάλματα διορθώθηκαν ή πώς ακριβώς βελτιώθηκε η ποιότητα της εικόνας. Φαίνεται ότι οι εικόνες που λαμβάνονται με το Expert RAW είναι πλέον λιγότερο κορεσμένες από ό,τι πριν. Δεν είναι σαφές αν η Samsung έκανε άλλες αλλαγές στην ποιότητα της εικόνας.

Είτε είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των φωτογραφιών σας, είτε όχι, καλό είναι να κάνετε το update. Δεδομένου ότι το Expert RAW προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων για την προσαρμογή διαφόρων πτυχών της εικόνας, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο κορεσμός, θα μπορείτε να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε παρά την αλλαγή που πραγματοποίησε η εταιρεία.

Για να κατεβάσετε την ενημέρωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το Galaxy Store και να πατήσετε το κουμπί της ενημέρωσης. Αν δεν βλέπετε ακόμα την ενημέρωση, θα πρέπει απλώς να περιμένετε και να δοκιμάσετε αργότερα, γιατί η διάθεση είναι ευρεία, αλλά πραγματοποιείται σταδιακά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.