Η Unreal Engine 5 έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως η DRAMA ήρθε να μας ανακοινώσει το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει, το Unrecord. Με το πρώτο trailer του παιχνιδιού, όλο το διαδίκτυο παραμιλάει και έχει χάσει τα μυαλά του με την ποιότητα των γραφικών.

Μάλιστα αρκετοί έσπευσαν να το κατακρίνουν, θεωρώντας πως πρόκειται για βίντεο και όχι για το παιχνίδι, όμως το trailer ήταν 100% πραγματικό και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τι μπορεί να κάνει η νέα μηχανή γραφικών που θα μονοπωλήσει στα παιχνίδια του μέλλοντος.

Το παιχνίδι είναι ένα First Person Shooter και στο σύντομο βίντεο βλέπουμε τον αστυνομικό που πρωταγωνιστεί, να εισβάλει σε ένα κτήριο για να εντοπίσει τον  εγκληματία που καταδιώκει. Τα γραφικά είναι άριστα και πραγματικά δεν μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει αν πρόκειται για γραφικά ή για βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Με αρκετούς να μην πιστεύουν πως τα γραφικά αυτά είναι πραγματικά, η εταιρία έδωσε ένα βίντεο στην δημοσιότητα, που δείχνει το ίδιο υλικό αλλά μέσα από την ανάπτυξή του. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία έκλεισε τα στόματα όσων παραπονέθηκαν, ενώ την ίδια στιγμή άνοιξε ακόμα περισσότερα τα δικά μου, που γνωρίζαμε τι μπορεί να κάνει η Unreal Engine 5.

To Unrecord θα είναι διαθέσιμο μόνο για PC, ενώ δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάποια ημερομηνία για την κυκλοφορία του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το gaming θα αλλάξει πλήρως με την έλευση της Unreal Engine 5 και την προσθήκη της σε περισσότερα παιχνίδια. Δεν έχουμε λόγια για την ποιότητα των γραφικών. Αφού λοιπόν μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις, ένα βίντεο ισούται με πολύ παραπάνω. Απολαύστε το πρώτο trailer του Unrecord και κρατήστε τα σαγόνια σας για να μην πέσουν στο πάτωμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.