Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς έγινε η αλλαγή, ωστόσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το What’s Up της Cosmote και να έχεις απεριόριστα data για έναν ολόκληρο μήνα, μέσω του πακέτου Giga Week καθώς πλέον δεν έχει όριο στις μηνιαίες ενεργοποιήσεις.

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει στους όρους η Cosmote. Αν για οποιονδήποτε λόγο δηλαδή δεν θέλεις να μπλέξεις με συμβόλαιο ή δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση λόγω οφειλών, μπορείς να αξιοποιήσεις το εν λόγω πακέτο και να έχεις ουσιαστικά απεριόριστο internet για όλο το μήνα με 26 ευρώ. Το για πάντα βέβαια, είναι σχετικό, τουλάχιστον μέχρι να επιλέξει να το τροποποιήσει. Απλά μπλέκεις με ενεργοποιήσεις πακέτων.

• Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου.
• H ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο.
• Τα ΜB του πακέτου δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων και δεν θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.
• Τα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται 6GB όριο στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00223€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.

• Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που καταναλώσουν νωρίτερα τα ΜΒ από τη λήξη του πακέτου ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και θα οδηγούνται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http://myinternet.cosmote.gr) για να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.
• Οι συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων ανέρχεται σε 0,0050€/MB, με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€. Εφόσον οι συνδρομητές φτάσουν τη μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση των 2€, η COSMOTE με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της, ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης στο 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων.
• Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι αλλά πριν από λίγες μέρες βγήκε ο όρος που έβαζε πλαφόν στις ενεργοποιήσεις(2 φορές τον μήνα=14 ημέρες)

  2. Εξακολουθούν όμως , cosmote, να είναι ακριβό για ελληνικά δεδομένα όπως και τα περισσότερα πακέτα σας. Ευρωπαική Ενωση πολλών ταχυτήτων και δεν τηρούνται τα 2 μέτρα και 2 σταθμά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.