Η United Group, η κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιών και πολυμέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Nova, ανακοινώνει ότι οι οίκοι αξιολόγησης S&P Global και Moody’s αναθεώρησαν θετικά τις προοπτικές για την εταιρεία.

Η S&P Global αναβάθμισε την προοπτική της United Group από σταθερή σε θετική, ενώ η Moody’s προσάρμοσε την προοπτική της από αρνητική σε σταθερή.

Αυτό ακολουθεί την επιτυχημένη πώληση του παθητικού εξοπλισμού ραδιοδικτύου της United Group στη Βουλγαρία, την Κροατία και τη Σλοβενία ​​για 1,22 δισ. ευρώ ή 20,1 x EBITDA στην TAWAL.

Τα έσοδα από αυτή την συναλλαγή προορίζονται για την αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων που ωριμάζουν προσεχώς, καθώς και για να μειώσουν σημαντικά τον δανεισμό και την μόχλευση.

Η United Group θεωρεί τις αποφάσεις των Οίκων Αξιολόγησης ως επικύρωση των επιτυχημένων στρατηγικών πρωτοβουλιών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασής της στην Ελληνική και τη Βουλγαρική αγορά. Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην ενίσχυση της χρηματοοικονομικής της σταθερότητας και στην επιδίωξη ευκαιριών ανάπτυξης, ενώ παράλληλα επενδύει σε μελλοντικές τεχνολογίες και διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της.

Η Victoriya Boklag, CEO της United Group, δήλωσε:

«Η πώληση του παθητικού εξοπλισμού ραδιοδικτύου της United Group, μας επέτρεψε να βελτιστοποιήσουμε την κεφαλαιακή μας δομή, να ενισχύσουμε την χρηματοοικονομική μας θέση και να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις παγκόσμιες μακροοικονομικές πιέσεις. Παραμένουμε επικεντρωμένοι στην εκτέλεση της αναπτυξιακής στρατηγικής μας και στην παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας. Είμαστε χαρούμενοι που αυτή η επιτυχία αναγνωρίστηκε από τους S&P και Moody’s».

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Nova
Προηγούμενο άρθροNetflix: Το VPN δεν λύνει το θέμα του password sharing
Επόμενο άρθροΤα global Realme 11 Pro και Realme 11 Pro+ μόλις ανακοινώθηκαν επίσημα
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.