Η SCOTTeVEST παρουσίασε, στην ιστοσελίδα Indiegogoτην The Ultimate Pocket Fleece, μία HI-Tech ζακέτα, που θα βοηθήσει τους λάτρεις της τεχνολογίας να μεταφέρουν τα αγαπημένα τους gadgets, χωρίς να χρειάζονται τις ενοχλητικές τσάντες και τις στενές πλέον τσέπες των παντελονιών.

This slideshow requires JavaScript.

Η εταιρία λοιπόν, μετά από 15 χρόνια έρευνας, δημιούργησε μια smart ζακέτα φτιαγμένη από μικροΐνες, που θα περιλαμβάνει 19 εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες, καθεμιά αποκλειστικά σχεδιασμένη για συγκεκριμένες ηλεκτρονικές συσκευές.

Θα υπάρχει μια τσέπη για το smartphone σας, με θύρα για να περνάνε τα ακουστικά και προστατευτική ζελατίνα, θήκη για το 8″ tablet σας, ξεχωριστή τσέπη για την φωτογραφική σας μηχανή, στυλό και άλλα προσωπικά σας αντικείμενα, που θα μπορούσαν να φθείρουν τις οθόνες των πολύτιμων ηλεκτρονικών σας συσκευών.

gadgets

Όμως, τι χρησιμότητα έχουν τα κινητά και τα tablet αν ξεμείνουν από μπαταρία; Η ζακέτα της SCOTTeVEST  σας λύνει και αυτό το πρόβλημα καθώς, με την λειτουργία του Personal Area Network, μπορείτε να συνδέσετε όλες τις συσκευές σε ένα ενιαίο δίκτυο και να φορτίσετε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε, μέσω ενός battery pack.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την παρουσίαση της The Ultimate Pocket Fleece:

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την HI-Tech ζακέτα της SCOTTeVEST μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας και πείτε μας την γνώμη σας για αυτό το πρωτοποριακό προϊόν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ