Η πασίγνωστη εταιρεία Uber βρέθηκε εκ απροόπτου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να μη ξαναλειτουργήσει στο Λονδίνο!

Ήρθε το τέλος για την Uber στο Λονδίνου;

Πιο συγκεκριμένα, η υπεύθυνη εταιρεία συγκοινωνιών του Λονδίνου, TfL, απειλεί την Uber με τέλος της συνεργασίας, λόγω έλλειψης υπευθυνότητας. Η Uber έχει ως το τέλος του μήνα να ανανεώσει τη συμφωνία της και έχει ήδη κάνει κάποιες δηλώσεις πάνω στο θέμα.

Για την ακρίβεια, ο Tom Elvidge είπε στο Sunday Times πως είναι διατεθιμένος να προσαρμόσει την εταιρεία σε όσους κανόνες πρέπει, ώστε να μην πληγεί η αξιοπιστία της. Μάλιστα, στο παρελθόν η εταιρεία ήταν πολύ πιο κάθετη στις απόψεις της, αλλά ο καινούργιος της CEO  Dara Khosrowshahi παραδέχεται πως ίσως να αξίζει στην Uber αυτή η αντιμετώπιση. Τονίζει βέβαια πως μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα βρεθεί χωρίς εισόδημα, αν μια τέτοια κίνηση προχωρήσει.

Ταυτόχρονα, μην ξεχνάμε πως αυτό τον καιρό γίνεται προσπάθεια αντιμετώπισης και άλλων κατηγοριών σε βάρος της διοίκησης, που αφορούν τον τρόπο απασχόλησης των οδηγών και τα δικαιώματα τους.

Θα δούμε, λοιπόν, αν η Uber θα πει την τελευταία της κουβέντα και θα χάσει την αγορά του Λονδίνου ή θα συμβιβαστεί με κάθε κίνηση που της επιβάλλει η Transport for London.

Μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν κάτι τέτοιο θα γινόταν ποτέ και στη χώρα μας ή θα είχε η ιδιωτική εταιρεία το πάνω χέρι…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.