Η Nokia ετοιμάζεται να “συνδέσει ανθρώπους” για ξανά, επιστρέφοντας στα smartphones, με Android λογισμικό.

H FIH, θυγατρική της Foxconn, εξαγόρασε όλα τα εργοστάσια της Nokia και πλέον φτιάχνει τα feature phones της, όπως τα Nokia 150 και 150 Dual SIM. Μετά έχουμε την HMD, που θα φτιάχνει τα Nokia τηλέφωνα για τα επόμενα 10 χρόνια, με το πρώτο να κυκλοφορεί το 2017.

Σήμερα έχουμε μια πολύ ωραία διαρροή από την HDM, που μας δίνει τα επόμενα Nokia smartphones.

Το πρώτο θα είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας, η οποία θα ανακοινωθεί στην MWC 2016, στα τέλη Φεβρουαρίου. Η συσκευή θα έχει στο εσωτερικό της τον ολοκαίνουριο Snapdragon 835, μαζί με 6GB RAM. Η κάμερα θα είναι στα 23MP με φακό Carl Zeiss. Η κατασκευή της θα είναι από αλουμίνιο και φαίνεται αρκετά όμορφο!

Η συσκευή προφανώς θα έρθει με την έρθει με την τελευταία έκδοση του Android, ενώ έχουμε ακούσει πως η Google ήδη συνεργάζεται με την Nokia για την δημιουργία των τηλεφώνων.

Η άλλη συσκευή είναι το πολυαναμενόμενο Nokia C1, που θα ανακοινωθεί και αυτό στην MWC 2016. To C1 θα έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 835, με μόνο 4GB RAM. Στο πίσω μέρος θα έχει διπλή κάμερα 16MP/12MP και τριπλό LED Flash, μαζί με laser autofocus. Μαζί με το LED Flash θα έχει και Xenon Flash, σαν αυτό των φωτογραφικών μηχανών.

Η μπαταρία του Nokia C1 θα είναι στις 3.210mAh, ενώ θα έρθει σε εκδόσεις 32GB, 64GB kai 128GB. Φυσικά θα το δούμε με την τελευταία έκδοση του Android.

Το Nokia C1 σε αντίθεση με την άλλη συσκευή, θα έχει ανανεωμένο σχεδιασμό και όλα δείχνουν πως θα είναι πολύ όμορφο.

Αν όλα όσα βλέπουμε είναι πραγματικά, τότε η Nokia θα ξεσηκώσει τον κόσμο της που θα παρακολουθεί την ανακοίνωση της εταιρίας στην MWC 2016 και όλους όσους θα δουν την ανακοίνωση από το σπίτι τους. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι “Welcome Back Nokia”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.