Η πιθανότητα για δύο νέα HTC Nexus smartphones μοιάζει πιο πραγματική από ποτέ, αφού ο εξαιρετικά αξιόπιστος σε αυτά τα θέματα, @evleaks, δημοσίευσε την κωδική τους ονομασία.

HTC Nexus

Η περυσινή χρονιά περιελάμβανε 2 μοντέλα Nexus, από δύο διαφορετικούς κατασκευαστές, και η Google φαίνεται ότι θα συνεχίσει και φέτος περίπου στο ίδιο μοτίβο. Αυτή την φορά η HTC φαίνεται πως θα αναλάβει την παραγωγή και των δύο νέων τηλεφώνων.

Σύμφωνα με το @evleaks η HTC κατασκευάζει δύο smartphones για τη Google με ονόματα zM1 και S1. Αυτά φαίνεται να ανταποκρίνονται στις κωδικές ονομασίες Marling και Sailfish αντίστοιχα. Γενικά η Google συνηθίζει να δίνει ονόματα από ψάρια στις κωδικές ονομασίες των συσκευών της.

Το Marlin μάλιστα εμφανίστηκε και στο κώδικα του AOSP τον περασμένο μήνα για να δώσει περαιτέρω ζωή στην εν λόγω φήμη.

Ακόμη και αν δεν είμαστε 100% σίγουροι τα ονόματα των δύο αυτών συσκευών, ένα HTC Nexus φαίνεται όλο και πιο αληθινό όσο περνάει ο καιρός. Μπορεί και τα δύο να είναι τηλέφωνα, μπορεί να είναι ένα τηλέφωνο και ένα tablet, το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε πλέον πολύ μακριά από την αποκάλυψή τους.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.