Με το tvOS 12, το Apple TV 4K λαμβάνει πλέον τις απαραίτητες βελτιώσεις, που του επιτρέπει να γίνει το καλύτερο streaming box της αγοράς. Ανακοινώθηκε σήμερα, στην WWDC, με το Dolby Atmos να είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, αλλά το Zero Sign-on είναι εκείνη η προσθήκη που θα απλοποιήσει ακόμη περισσότερο τη χρήση του.

Το Apple TV 4K έκανε το ντεμπούτο του φέτος με αρκετά προβλήματα, ωστόσο με μικρές ενημερώσεις κάποια θέματα λύθηκαν στην πάροδο του χρόνου. Ωστόσο έλειπε το Dolby Atmos. Με το tvOS 12, το Dolby Atmos έρχεται στο Apple TV 4K. Αυτό κάνει το Apple TV 4K να αποτελέσει το streaming media box το οποίο υποστηρίζει και Dolby Vision και Dolby Atmos.

Zero sign-on

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του tvOS 12 είναι το Single Sign-on. Πως λειτουργεί. Αν ο TV provider σου είναι και ο internet provider και το Apple TV είναι συνδεδεμένο στο internet μέσω αυτού, συνδέεσαι στο λογαριασμό αυτόματα, οποιουδήποτε Apple TV app  app ο provider σου δίνει πρόσβαση. Απλά, άνοιξε το app και συνδέθηκε αυτόματα, χωρίς κωδικούς και πρόσθετες διαδικασίες.

Επιπλέον με το tvOS 12, η Apple TV θα λειτουργεί καλύτερα με εξωτερικά οικοσυστήματα. Το TV app θα προσφέρει επιλεγμένα ζωντανά κανάλια, ξεκινώντας με το CANAL+ στη Γαλλία και το Salt στην Ελβετία. Τέλος, θα μπορείς να απαλλαχθείς από το τηλεκοντρόλ της Apple, καθώς θα υποστηρίζονται και άλλα, αν και περιορισμένα αρχικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.