Με βάση τις φήμες, το Samsung Galaxy S21 FE είχε ένα αρκετά δύσκολο ταξίδι. Αρχικά, η κυκλοφορία του καθυστέρησε μερικούς μήνες. Μετά leakers ισχυρίστηκαν ότι η συσκευή ακυρώθηκε εντελώς λόγω της έλλειψης chip. Όμως, δεδομένης της επιτυχίας του Galaxy S20 FE, θα ήταν κρίμα να δούμε τη Samsung να μην λανσάρει τον διάδοχο του.

Ευτυχώς, οι πρόσφατες αναφορές και όλα τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα κυκλοφορήσει την επόμενη συσκευή Fan Edition σε ένα Unpacked event, την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Νεότερη αναφορά αποκαλύπτει ίσως το μοναδικό στοιχείο που δεν ξέραμε για το Samsung Galaxy S21 FE. Τις τιμές των εκδόσεων του, ειδικά στην Ευρώπη. Σύμφωνα με το MySmartPrice, η 8GB/128GB έκδοση θα κοστίζει 920 ευρώ, ενώ αν θες τη μεγαλύτερη έκδοση με τα 256GB αποθηκευτικού χώρου θα πρέπει να δώσεις 985 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.