Μπορεί η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 να αναβλήθηκε, αλλά οι εταιρείες που είχαν προγραμματίσει την κυκλοφορία συλλεκτικών προϊόντων θα τα βγάλουν κανονικά στην αγορά. Ας πούμε, η κινέζικη κατασκευάστρια smartphones θα κυκλοφορήσει το OnePlus 8T Cyberpunk 2077 στις 2 Νοεμβρίου.

Το OnePlus 8T Cyberpunk 2077 αναμένεται να έχει custom theme, όπως όλα τα cross-branding, προφανώς τον Snapdragon 865 – αν και κάποιες πηγές αναφέρουν τον SD 865 Plus – 12GB ή 16GB μνήμη RAM, τουλάχιστον 256GB αποθηκευτικό χώρο, και 120Hz Fluid AMOLED οθόνη.

Σχεδιαστικά, το OnePlus 8T Cyberpunk 2077 δανείζεται το σώμα του βασικού μοντέλου, αλλά έχει εντελώς διαφορετική πλάτη. Το σύστημα καμερών μοιάζει να είναι το ίδιο, αλλά το module καλύπτει όλο το πάνω μέρος της πλάτης και στο δεξί μέρος έχει την υπογραφή της Cyberpunk 2077 Edition.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 First Teaser

Στο κάτω μέρος της πλάτης του OnePlus 8T Cyberpunk 2077 υπάρχει το λογότυπο του παιχνιδιού και στο περίγραμμα της πλάτης έχει το γνωστό fade edge που είχε και το McLaren Edition αλλά σε κίτρινο χρώμα. Επίσης, στο σημείο του power button έχει ένα κίτρινο τετράεδρο σχήμα και όλη η πλάτη είναι καλυμμένη με περίεργο texture.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 First Teaser

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.