Η Huawei ετοιμάζεται να λανσάρει τα P50 σε κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα, ή κάτι λιγότερο από δέκα ημέρες – ότι βολεύει τον κάθε έναν. Ξέρουμε πολλά για τα τηλέφωνα, σχεδόν τα πάντα, αλλά τώρα έχουμε επίσημες πληροφορίες για τις κάμερες των Huawei P50.

Ένας από τους επίσημους λογαριασμούς της εταιρείας στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, δημοσίευσε βίντεο teaser για τις κάμερες των P50. Σύμφωνα με το βίντεο τα επερχόμενα flagship smartphones θα καταγράφουν “true-to-life” χρώματα, που με απλά λόγια σημαίνει ότι οι φωτογραφίες που θα βγάζουν θα έχουν τα ακριβή χρώματα που βλέπουμε στην πραγματική ζωή.

Με ένα άλλο βίντεο teaser που αφορά τις κάμερες του P50 Pro, η εταιρεία αποκάλυψε ότι έχει έναν VARIO-SUMMILUX-H1:1.8-3.4/18-125ASPH αισθητήρα. Το ASPH στο όνομα του αφορά τη χρήση ασφαιρικού φακού.

Το μοντέλο του φακού είναι το UX-H1, πρόκειται για έναν φακό που έχει f/1.8-3.4 διάφραγμα και 18-125mm focal length. Το απλό μοντέλο της σειράς θα έχει ξεκάθαρα λιγότερο ισχυρό module και πιθανόν να περιλαμβάνει 13mm ultra wide και 3.5x τηλεφακό. Επιπλέον, το Huawei P50 Pro έχει έναν 5x τηλεφακό και έναν 18mm ultra wide φακό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.