Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από 17 Δεκεμβρίου 2018 για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Taza, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή και Καρτοπρόγραμμα για Ιδιώτες και Επαγγελματίες, τροποποιείται η χρέωση της Υπηρεσίας «Vodafone Internet Όλη-Μέρα» η οποία εφαρμόζεται κατά τη χρήση Internet μετά την κατανάλωση των διαθέσιμων MB από πακέτο Mobile Internet ή ανανέωση υπολοίπου.

Συγκεκριμένα, με την πρώτη είσοδο σε Internet σελίδα ή εφαρμογή (application) από το κινητό θα παρέχονται 1GB με χρέωση €2 τη μέρα. Στη συνέχεια, οι συνδρομητές θα χρεώνονται 2€ για κάθε 1GB που χρησιμοποιούν εντός της ημέρας και έως τις 4 π.μ..

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα να την απενεργοποιήσουν στέλνοντας δωρεάν X στο 19109. Μετά την απενεργοποίησή της, η χρέωση για χρήση Internet μετά την κατανάλωση των διαθέσιμων MB από πακέτο Mobile Internet ή ανανέωση υπολοίπου, ανέρχεται σε €0,2/MB (€0,000195/KB).

Σημείωση: Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes). Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (με την εξαίρεση τυχόν επιδότησης συσκευής), εντός ενός μηνός από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών (για συνδρομητές Καρτοκινητής) ή εντός δύο μηνών από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών (για συνδρομητές Καρτοπρογράμματος).
Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.