Το Telegram είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων στην αγορά, που προσφέρει πολλές λειτουργίες, που άλλα app του είδους δεν έχουν καν ή αργούν να υιοθετήσουν. Η ομάδα ανάπτυξης μόλις ανακοίνωσε μια νέα ενημέρωση που προσθέτει μερικές ακόμα χρήσιμες λειτουργίες.

Πλέον, μπορούν να δημιουργηθούν κινούμενα αυτοκόλλητα από βίντεο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές απαιτήσεις για το βίντεο – πηγή, όπως η μορφή πρέπει να είναι WebM, να είναι μέχρι και 30 fps, δεν πρέπει να έχει ήχο, ανάλυση 512 x 512< pixels, ένα διαφανές layer, διάρκεια έως τρία δευτερόλεπτα, και μέγεθος αρχείου μικρότερο από 256KB.

Με άλλα λόγια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο μέσος καταναλωτής μπορεί απλώς να ανεβάσει ένα βίντεο από το προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο του τηλεφώνου του και να δημιουργήσει τα δικά του αυτοκόλλητα από βίντεο. Ελπίζουμε όμως το Telegram να αλλάξει ορισμένες από αυτές τις απαιτήσεις, σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Αυτή η νέα ενημέρωση της εφαρμογής φέρνει επίσης μερικές άλλες προσθήκες, με τις αντιδράσεις να είναι στο επίκεντρο. Αρχικά, μπορείτε τώρα να κρατήσετε πατημένη μια αντίδραση για να στείλετε ένα μεγαλύτερο animation. Τα animations είναι συγχρονισμένα και ο παραλήπτης τα βλέπει να αναπαράγονται ταυτόχρονα με τον αποστολέα.

Επιπλέον, το Telegram εμφανίζει ένα εικονίδιο καρδιάς που δείχνει τυχόν αόρατες αντιδράσεις στα μηνύματά. Επίσης, η ομάδα πρόσθεσε πέντε νέες αντιδράσεις. Τέλος, η ομάδα της εφαρμογής λέει ότι έχει λύσει πολλά γνωστά προβλήματα, όπως η βελτίωση της ποιότητας κλήσης και η αποστολή σιωπηλών μηνυμάτων μέσω του μενού κοινής χρήσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.