Η Apple ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει εκδήλωση για την κυκλοφορία νέων συσκευών, την επόμενη Δευτέρα, στις 30 Οκτωβρίου. Αυτή είναι η ημέρα πριν από το Halloween, και η εταιρεία δεν θα μπορούσε να μην συνδέσει αυτά τα δύο γεγονότα. Γι’ αυτό, χρησιμοποιεί για το event της το σλόγκαν “Scary fast”.

Μια πολύ αξιόπιστη πηγή προέβλεψε πρόσφατα το χρονικό πλαίσιο για την επόμενη εκδήλωση της Apple με επίκεντρο τα Mac. Είχε πει ότι θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου και είχε απόλυτο δίκιο. Υποθέτουμε ότι όλοι θα τρομάξουμε από το πόσο γρήγορα είναι τα τελευταία Mac, sorry not sorry.

Η εκδήλωση “Scary fast” ξεκινά στις 5:00 μ.μ. PT, δηλαδή στις 8:00 μ.μ. στη Νέα Υόρκη, στη 1:00 π.μ. στις 31 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, στις 2:00 π.μ. στις 31 Οκτωβρίου στο Παρίσι και το Βερολίνο, στις 5:30 π.μ. στις 31 Οκτωβρίου στην Ινδία, και στις 3:00 π.μ. στην Ελλάδα.

Όσο για το τι μπορούμε να περιμένουμε, οι φήμες μιλούν για έναν ανανεωμένο iMac 24″ και ένα νέο MacBook Pro, πιθανότατα και πάλι σε δύο μεγέθη – 14″ και 16″. Οι νέοι υπολογιστές πιθανότατα θα τροφοδοτούνται από το chip M3 της Apple, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στο “Scary fast” event.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.