Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο φαγητό πάει χαμένο στο τέλος της ημέρας; Οι φούρνοι, τα εστιατόρια – αρκετά από αυτά, και άλλες επιχειρήσεις, φτιάχνουν προϊόντα σε καθημερινή βάση και σύμφωνα με το συνήθη πελατειακό όγκο. Όμως, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα πουλήσουν όλα όσα έφτιαξαν. Κάπου εδώ μπαίνει το Bring it Back.

Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία έρχεται σε επαφή με επιχειρήσεις για να ενημερωθεί αν έχουν περίσσευμα σε εμπόρευμα, το οποίο ενδεχομένως θα πάει χαμένο. Στόχος της είναι να βοηθήσει τον καταναλωτή να φάει κάτι φθηνό αλλά καλό, να ενισχύσει την προσπάθεια πολλών οργανώσεων που πολεμούν για τη μείωση του φαγητού που καταλήγει στα σκουπίδια, και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν τη ζημία.

Πώς κάνει κάτι τέτοιο; Όταν μία επιχείρηση έχει περίσσευμα σε προϊόντα, τα βάζει σε μία “τσάντα” και την πουλάει στο 1/3 της κανονικής αξίας των προϊόντων που περιέχει. Ο καταναλωτής, μπορεί να ανοίξει την εφαρμογή του Bring it Back και να δει αν κάποιο κατάστημα εκεί κοντά έχει κάτι που τον ενδιαφέρει.

Δεν γνωρίζεις τι έχει μέσα η σακούλα, αλλά μπορείς να επιλέξεις το κατάστημα και προφανώς αν πάρεις κάτι από έναν φούρνο, σίγουρα η “τσάντα” δεν θα περιέχει κάλτσες. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την εφαρμογή σαν μέσο δοκιμής καταστημάτων 😉 Πώς;

Πολύ απλά. Έστω, ότι είδες έναν φούρνο 900 μέτρα πιο κάτω από το σπίτι σου και τον έχεις πετύχει σε μία εφαρμογή ντελίβερι, αλλά λες τώρα πόσο καλά να είναι τα προϊόντα του; – Γιατί καλές οι κριτικές, αλλά σαν την δική σου άποψη δεν είναι. Οπότε, μπορείς να δεις αν είναι στο Bring it Back και να πάρεις κάτι πολύ φθηνότερα.

Στην τελική, ακόμα και αν δεν σε νοιάζει το περιβάλλον, το φαγητό που πάει χαμένο, και τα λοιπά, η χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν και μπορείς να αγοράσεις μία “σακούλα έκπληξη” με προϊόντα που τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κατάστημα κοστίζουν τα τριπλά.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά καταστήματα στο Bring it Back, αλλά αξίζει ως προσπάθεια και ελπίζουμε να μεγαλώσει πολύ και γρήγορα. Εμείς το δοκιμάσαμε και γίναμε καλοί πελάτες ενός καταστήματος. Μπορείς να βρεις το app στο Play Store και στο App Store, ή να τσεκάρεις περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.