Skip to content

Τριπλασιάζεται η χρέωση για εξερχόμενες κλήσεις προς εθνικά σταθερά στη Forthnet

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
forthnet

Η Forthnet A.E. ανακοινώνει ότι από 25/09/2018 μεταβάλλεται η χρέωση εξερχόμενων κλήσεων προς εθνικά σταθερά και διαμορφώνεται σε 0,3125 ευρώ/λεπτό από 0,1072 ευρώ/λεπτό. Ως ελάχιστη διάρκεια κλήσης & βήμα χρέωσης, διατηρείται το ένα (1) λεπτό.

Η παραπάνω αλλαγή επηρεάζει τους συνδρομητές των υπηρεσιών Nova2play Απεριόριστα προς σταθερά Nova, Nova Telephony προς σταθερά Nova, Nova Telephony Basic, Nova ADSL 24, Nova ADSL Economy, Nova VDSL 50 & Nova Telephony Basic (ΧΕΓ). Οι συνδρομητές των παραπάνω υπηρεσιών έχουν δικαίωμα εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία ενημέρωσης τους, επιλογής κάποιου οικονομικού προγράμματος της Nova ή καταγγελίας της σύμβασης τους αζημίως.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & Internet 5%.

Πηγή: forthnet.gr

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.