Ο Chainfire γνωστός σε αρκετούς που ασχολούνται με το root των Samsung συσκευών αναβάθμισε σήμερα την εφαρμογή Triangle Away για να υποστηρίζει την εκδοσή με Snapdragon του Galaxy Note 3. Η εφαρμογή για όσους δεν γνωρίζουν μηδενίζει τον εσωτερικό μετρητή της συσκευής που δείχνει στο service της εταιρίας αν πότε το τηλέφωνο ρουταριστηκε και περάστηκε κάποια unofficial ROM. Φυσικά αν ο μετρητής γράψει κάτι σημαίνει αυτομάτως ότι είμαστε εκτός εγγύησης.

triangle away

Στο τελευταίο phablet της Samsung είδαμε το περιβόητο KNOX να φέρνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και έναν read-only bootloader. Αυτό σήμαινε ότι δεν υποστηριζόταν από την εφαρμογή. Ωστόσο μετά την leaked έκδοση του Android 4.4.2 που κυκλοφόρησε για τη συσκευή απ’ ότι φαίνεται το Note 3 ξεκίνησε να την υποστηρίζει. Έτσι οι κάτοχοι του εν λόγω phablet μπορούν να μηδενίσουν τον μετρητή της συσκευής. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι και οι κάτοχοι του Galaxy S4 μπορούν πλέον. Τέλος να τονίσουμε ότι η εφαρμογή μηδενίζει τον flash counter κι όχι το KNOX Warranty Void Status.

galaxy note 3

Φυσικά η εφαρμογή για να δουλέψει χρειάζεται η συσκευή μας να είναι root και σας παραθέτουμε την λίστα αλλαγών που έφερε το καινούριο update.

V3.25:

Υποστήριξη για Galaxy S4 (έκδοση με Qualcomm και Android 4.4.2)
Προστέθηκε υποστήριξη για Galaxy Note 3 (έκδοση με Qualcomm και Android 4.4.2)

  • Note3 QC INTL GT-N9005
  • Note3 QC T-Mobile SM-N900T (μη δοκιμασμένο)
  • Note3 QC Sprint SM-N900P (μη δοκιμασμένο)
  • Note3 QC Canadia SM-N900W8 (μη δοκιμασμένο)
  • Note3 QC Asia SM-N900S/2/6/8/9 (μη δοκιμασμένο)

 

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.