Η Samsung επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα πραγματοποιήσει την επόμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked στη Νότια Κορέα, τον επόμενο μήνα. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία του event, ούτε καν τα προϊόντα που θα δούμε σε αυτό. Ωστόσο, έχει αναφερθεί από διάφορες πηγές ότι η εκδήλωση θα μπορούσε να γίνει στις 26 ή 27 Ιουλίου και πώς σε αυτή θα δούμε μεταξύ άλλων τα Galaxy Z Fold 5 και Flip 5.

Νεότερη αναφορά ισχυρίζεται ότι η νοτιοκορεατική εταιρεία θα πραγματοποιήσει δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις στη Βόρεια Αμερική. Η μία θα πραγματοποιηθεί στον Καναδά και η άλλη στις ΗΠΑ, και οι δύο θα λάβουν χώρα στις 11 Αυγούστου – αυτό το χρονοδιάγραμμα συμφωνεί περισσότερο με το πλάνο που ακολουθεί σταθερά εδώ και μερικά χρόνια η Samsung. Επιπλέον, η αναφορά λέει ότι σε αυτά τα event θα δούμε όντως τα Galaxy Z Fold 5 και Flip 5.

Συνολικά, αναμένεται να δούμε στα επόμενα Samsung Galaxy Unpacked τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5, τα Galaxy Tab S9 series (απλό, plus, και Ultra), τα νέα Galaxy Watch 6 (απλό, Pro, και Classic), και τα καινούργια Galaxy Buds 3. Επιπλέον, αναμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει νέα έκδοση ή την επόμενη γενιά των Galaxy SmartTag. Με βάση όλα αυτά, δεν έχουμε ιδέα τι θα δούμε στο event που θα γίνει στη Νότια Κορέα. Σε κάθε περίπτωση, μείνετε συντονισμένοι και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.